szerző:
hvg.hu

Nem kell többé letöltenie a Gmail-fiókba érkező kisebb videókat, rájuk kattintva ugyanis letöltés nélkül is megnézheti őket.

Eddig ha Gmailen kaptunk egy videót, ami 25 megabájtnál kisebb – az ennél nagyobbak automatikusan a Google Drive-ra töltődnek fel –, akkor le kellett tölteni, hogy le tudjuk játszani. Ezt változtatja meg most a Google.

A következő két hétben ugyanis világszerte mindenki megkapja azt a fejlesztést, amelynek köszönhetően csak rá kell kattintani az e-mailben érkezett videókra, és már streamelhetjük is azokat, vagyis azonnal megnézhetjük anélkül, hogy le kellene tölteni őket.

Nemrég egyébként egy másik hasznos újítást is kapott a szolgáltatás, hiszen már 50 MB-os csatolmányokat is lehet küldeni Gmailen, de egy ügyes megoldással ezt 10 GB-ra is fel lehet tornászni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!