szerző:
hvg.hu

Kedvenc elmentett cikkei, valamint kigyűjtött internetes szövegei és idézetei három nagyszerű szolgáltatás integrálásának köszönhetően most már egyetlen oldalon is elérhetők.

Hogyan lehet kedvenc internetes tartalmainkat könnyedén elmenteni? Erre két lehetőség van: vagy az iskolából ismert kiemelős módszer, amihez már ajánlottunk a Liner Chrome-bővítményt, vagy a különböző oldalak, cikkek, videók stb. mentésére szolgáló két legjobb segítség, a Pocket és/vagy az Instapaper használata. Nos, ez a három szolgáltatás a Liner oldalán egyszerre elérhetővé vált.

©

A Liner kiemelős módszere továbbra is ugyanúgy használható, mint eddig, de a fejlesztésnek köszönhetően megjelent egy új menüpont az oldalán, ez a “Reading List”. Ide kattintva egyrészt szinkronizálni, és ezután elérni is lehet az összes olyan cikket, amit a Pocket és az Instapaper révén mentünk el. Másrészt pedig az így mentett szövegekben már a Lineren belül lehet kiemelővel jelölni a lényeges sorokat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!