szerző:
hvg.hu

Ingyenesen játszható demót adtak ki az 1968-ban játszódó szervezetbűnözési drámából. A Mafia III első pályája vihető végig benne.

A Mafia III a jogfosztott vietnámi háborús veterán, Lincoln Clay bosszú fűtötte hadjáratát mutatja be az olasz maffiózók ellen, miután családját elárulta és lemészárolta a vezérük, Sal Marcano. A cselekmény 1968-ban játszódik az újragondolt New Orleans, avagy New Bordeaux utcáin a korszakot idéző kocsikkal, ruhákkal és eklektikus zenei válogatással, köztük több mint 100 licencelt számmal az emlékezetes időszakból.

Az ingyenes demóban a játékosok kipróbálhatják a Mafia III teljes első felvonását, amiben egy félresikerült bankrablásnak lehetnek a részesei, mely megalapozza Lincoln Clay elárulását és bosszúhadjáratát. A fejlesztők ígérete szerint ha valakinek annyira megtetszik a demó, hogy fizetnek is a teljes játékét, annak nem kell majd újrakezdenie az első pályát, hanem (azonos platformon) átviheti a demóból a játékállást.

A Mafia III PlayStation 4-re, Xbox One-re és PC-re is elérhető, és persze a 24-27 gigányi helyet foglaló demó is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!