szerző:
hvg.hu

Mintha egy magasrangú diplomáciai delegáció érkezett volna, úgy fogadták a KLM utasokat is szállító különleges pandajáratát az amszterdami Schiphol repülőtéren.

Nyolcezer kilométeres utat tett meg Gyönyörű Hatalmas Felhő (Wu Wen) valamint Elegáns Csillag (Xing Ya), a két ország közti jó kapcsolatok jelképeként Kínából Hollandiába küldött két panda. Az állatok mellett 200 utast is szállító Boeing 747-400 combi típusú repülőgépet óriási felhajtás fogadta pénteken az Amszterdam-Schiphol repülőtéren.

A kiemelt járatok esetében alkalmazott vízágyúk mellett a Boeing-gép előtt – talán csak a kommandósok kivételével – az elképzelhető összes repülőtéri extra felvonult.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!