szerző:
hvg.hu

Attól függően, hogy melyik wifi-hálózatot használja, milyen nap van, vagy milyen idő, változhat a háttérképe is – ezt garantálja ez az alkalmazás.

A háttérképek okosak is lehetnek – ezt bizonyítja az Androidra ingyen letölthető Smart Wallpaper alkalmazás, ami nagyon hasznos azoknak, akik szeretik változtatni mobilos háttérképüket. Ez az app ugyanis mindezt magától csinálja, és erre több módszere is van.

Megnyitása után a következő lehetőségeket kínálja: a hét minden egyes napjára (“Weekdays”), havi bontásban (“Month”), aktuálisan használt wifitől függően (“WiFi network”) és időjárástól függően is változhat a háttérkép, illetve véletlenszerű (“Random”) is lehet.

©

Ehhez csak a megfelelő menüpontot kell kiválasztani, majd az ott látható opciókkal megadni a paramétereket, hogy egyes időszakokhoz, napokhoz, időjárási viszonyokhoz és wifikapcsolatokhoz más és más háttérképet kérjen.

Bármelyikre is kattint, mindig két lehetősége van: a “Your gallery” révén saját képei közül választhat, az “Unsplash collection” révén pedig abból a gyönyörű és ingyenes fotókkal szolgáló kollekcióból választhat, amelyet már korábban ajánlottunk.

Ha a körülményekhez kiválasztotta a fotókat, minden magától megy, automatikusan változik a háttérkép, ha más nap, időszak, időjárás vagy wifikapcsolatunk van, attól függően, hogy melyik alapján kérte a változtatást, ami természetesen bármikor szerkeszthető.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!