szerző:
hvg.hu

Szinte készen látható egy drónvideón az Apple Park, a cupertinói techóriás új főhadiszállása. A létesítmény irodáit már el is kezdtek berendezni, fél év múlva pedig már mindenki itt dolgozik majd.

12 ezer alkalmazott számára épül az Apple új főhadiszállása, az Apple Park. Nagy várakozás övezi az óriási épület hivatalos megnyitását, ezért is készül róla rendre drónvideó.

Egy hónapja már úgy tűnt, közeledik a célegyenes az építkezésben, a mostani felvételből pedig kiderül, hogy már az utolsó simításokat végzik, vagyis szinte csak az irodák berendezése és a környezet földmunkája zajlik.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!