szerző:
hvg.hu

Lehullt a lepel a vizuális effektekről: láthatja, hogy egy városból miként lesz futurisztikus megapolisz, de azt is megnézheti, hogyan alakították át Scarlett Johansson testét a Páncélba zárt szellem című filmben.

A Wired jelentette meg azt a videót, ahol részletesen mutatják be az év egyik leglátványosabb filmje, a Páncélba zárt szellem vizuális effektjeit. Látható, miként lesz egy városból 22. századinak tűnő megapolisz, hogyan hazudtolják meg a fizika törvényeit, illetve a főszereplő, Scarlett Johansson robottestének kialakítását is végignézheti.

Amennyiben kíváncsi még ilyen vizuális trükkökre, a Zsivány egyes Star Wars-film effektjeit is megnézheti, ha ide kattint.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!