szerző:
hvg.hu

Fontos ügyek nemzetközi szervezeteit lehet automatikusan támogatni minden egyes alkalommal, amikor Donald Trump kiír valamit a Twitterre. Havi 800 forintot sokaknak megérhet egy ilyen ötlet támogatása.

Láttunk már arra példát, hogy Donald Trump ellen fordítják a twitteres őrjöngéseit, de a ChirpChange ötlete sokkal jobb: fontos ügyek nemzetközi szervezeteit lehet automatikusan támogatni minden egyes alkalommal, amikor az amerikai elnök kiír valamit a Twitterre.

©

2 dollárcent is lehet ez az összeg, hiszen sok kicsi sokra megy – ennél az opciónál maradva ez átlagosan havi 800 forintot jelent. Az oldalon először ki kell választani, hogy melyik szervezetet támogatnánk, a sorban ott van a jól ismert Amnesty International mellett még több emberjogi és környezetvédelmi – csak Trump meg ne tudja – szervezet is.

Utána Google- vagy Twitter-fiókkal, illetve sima e-mailes regisztrációval jelentkezhetünk, majd a bankkártyánk adatainak megadásával, és az összeg kiválasztásával adakozhatunk is. Utána hátradőlhetünk, hiszen innentől Donald Trump akármilyen őrültséget írhat, a világ nyert vele.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!