szerző:
hvg.hu

Halogatja teendőit? Úgy érzi, nem szokta kihozni a napjaiból a maximumot? Ha a Chrome böngészőre telepíti ezt a bővítményt, bőséges motivációt kap: visszaszámlálót a várható élettartamáig és szép háttérképeket.

Csak néha gondolunk bele, hogy milyen gyorsan pörög le az életünk. Épp ezért hajlamosak vagyunk halogatni dolgokat, vagy csak nem annyi mindent csinálni egy napban vagy akár egy órában, amennyit valójában lehetne. Épp ezért jó, ha időnk maximális kihasználására rendszeresen emlékeztet valami.

Erre jó a Death Clock Chrome-bővítmény, ugyanis minden alkalommal, amikor új lapot nyitunk a böngészőben, visszaszámolva mutatja, hogy mennyi idő lehet az életünkből. Ehhez természetesen a várható élettartamot veszi alapul – egy kicsivel többel számol, mint a magyarországi adat, viszonyítási alapnak tökéletes.

©

Telepítése után ehhez csak annyit kell tenni, hogy a bővítmény ikonjára kattintva adjuk meg születési dátumunkat, majd az "Elküldés" feliratra kattintva kész is vagyunk. Innentől kezdve új lap nyitásakor mindig megjelenik a másodpercre pontos visszaszámláló és egy szép háttérkép.

Ilyen motivációt a hátralévő vasárnapokkal, és fordított módszerrel, vagyis másodpercre pontos kora megjelenítésével is kaphat egy-egy korábban ajánlott Chrome-bővítménnyel.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!