szerző:
hvg.hu

Számlalevélnek látszó e-mailekkel támadják csalók a Telekom ügyfeleit.

Sok minden csak látszólagos abban a telekomosoknak célzott e-mailben, melyet az Index tett közzé. Az e-mailt csak látszólag küldték a Magyar Telekom ([email protected]) címéről, csak látszólag számlalevél, és az esetleges befizetés csak látszólag a szolgáltatónak megy.

A meglehetősen magyartalanul, alighanem angolról valamilyen gépi fordítóval megfogalmazott levél szövege zavaros, de mégis sokan bedőlhetnek neki.

©

A Befizetem feliratra semmi esetre se kattintson tovább. Helyette inkább azt javasoljuk, hogy ha számláról vagy felgyülemlett tartozásról szóló e-mailt kap a napokban, az keresse fel a szolgáltató ügyfélszolgálatát telefonon, személyesen, vagy ha az interneten is, akkor sem a levélből kattintva menjen el a Telekom oldalára.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!