szerző:
hvg.hu

Ránézésre az egyik legegyszerűbb, a gyakorlatban viszont az egyik legnehezebb mobil játékot ajánljuk, amit bármikor elindíthat, ha van pár szabad perce.

Az Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető Color Catch klasszikusan olyan játék, amit ki kell próbálni, hogy elhiggyük: nem is olyan egyszerű, mint ránézésre. Bárkit kihívás elé állít ugyanis az a 4 színű gömbből álló kerék, és a feladat: mindig ugyanolyan színű gömb legyen a képernyő egyik oldalán vagy közepén, ahová épp egy színes gömb esik le.

A képernyő bal és jobb oldalát érintve lehet irányítani a kereket, és akkor válik igazán nehézzé a feladat, amikor már egyszerre két gömb is landol. Olykor persze egyetlen gömb színéhez is nehéz igazítani a kereket, ugyanis néha a megszokottnál gyorsabban kell reagálni.

Minden találat után kapunk egy pontot, de amint két különböző szín találkozik egymással, vége a játéknak.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!