szerző:
hvg.hu

Hamarosan megjelenik az egyik legnépszerűbb focis játék, a Pro Evolution Soccer 2017-es kiadásának mobil verziója, amelyre egy akció miatt érdemes mihamarabb regisztrálni.

Bónuszban egy klasszis játékost kap, akit csapatába tehet – ez a kihagyhatatlan ajánlat várja azokat, akik ezen az oldalon előregisztrálnak a Pro Evolution Soccer 2017-es kiadásának androidos változatára. Itt meg is nézheti, hogy milyen lesz a mobil futballélmény.

A világ egyik legnépszerűbb labdarúgó játékának mobil verziója várhatóan május végén jelenik meg, addig is ajánlunk egy más típusú, de szintén szórakoztató focis játékot.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!