szerző:
hvg.hu

Másfél héten át bárki bekapcsolódhat a Quake Champions bétatesztelésébe. Egy gyors regisztráció után már érkezik is az ehhez szükséges kód.

A Quake 4 után 11 évvel a játékot fejlesztő id Software tavaly jelentette be: Quake Champions néven már készül az új rész. A fejlesztés mostanra jutott el odáig, hogy a tesztelésbe bárki bekapcsolódhasson. Ehhez erre a weboldalra kell ellátogatni, majd itt a (születési dátum és az) e-mail-cím megadása után küldik is a szükséges kódot.

Az új Quake-játéknak már az első trailere is ígéretes volt, azóta pedig előkerült egy videó az új, igen brutális pályáról is. De az alábbi, játékmenetes videó sem rossz.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!