szerző:
hvg.hu

Tudományosan bizonyított, hogy boldogabb az életünk, ha rendszeresen leírjuk, miért vagyunk hálásak – ezt teszi könnyűvé és helyezi szép környezetbe egy Chrome-bővítmény.

Korábban már hírt adtunk arról, hogy tudományos eredmények sora igazolja: boldogabb lehet az életünk, ha rendszeresen leírjuk, miért vagyunk hálásak az életben. Ezt teszi könnyűvé és helyezi szép környezetbe a Gratitude Flow Chrome-bővítmény.

A neve megadása után ugyanis három dolgot lát majd minden alkalommal, amikor új lapot nyit a böngészőben: egy szép háttérképet, az időt, és az óra alatt a lehetőséget, hogy beírja, aznap miért hálás. Ha megvan vele, és megnyomja az Entert, akkor aznap mindig látja majd ezt is, ha új lapot nyit.

©

Ezzel egyébként névtelenül megosztja másokkal is, miért hálás, ezért láthatja a képernyő alján, hogy más, random előhívott felhasználók miért hálásak, valamint hogy ők hol és mikor adtak hálát.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!