szerző:
hvg.hu

Találtunk egy nagyszerű Chrome-bővítményt, ami nemcsak az Instagram csekkolását teszi lehetővé bármikor, de az eredetileg csak mobilos képfeltöltés funkciót is megkapta.

Nemrég írtunk arról, hogy az alkalmazás nélkül is lehet mobilon használni az Instagram képfeltöltései funkcióját. Most pedig megjelent egy Chrome-bővítmény, ami számítógépen is elérhetővé teszi a fotó megosztását, méghozzá úgy, hogy ehhez el sem kell látogatni az instagram.com oldalra.

Az Instachrome letöltése után csak a bővítmény ikonjára kell kattintani, első használatnál bejelentkezni, és kis méretben bármikor végig lehet nézni az általunk követett profilok képeit és videóit. Az összes többi funkció is működik, tehát a kereső és az értesítések is elérhetők, illetve a képfeltöltés is.

©

A kamera ikonra kattintva a gépünkről dupla kattintással ki is választhatunk egy fotót, majd ugyanúgy feltölthetjük azt, mint mobilon.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!