szerző:
hvg.hu

A Nokia februárban azt ígérte, az év második felében több prémium telefont is bemutat majd. Most egy eddig mindig hitelesnek bizonyult forrás állítja, az alábbi videón látható készülékekről van szó.

Hosszas várakozás után végül februárban, a barcelonai Mobile World Congressen tért vissza a Nokia a rajongók legnagyobb örömére, és rögtön hozott is magával négy új készüléket. Az egyik – ami kétségtelenül ellopta a show-t – az újragondolt Nokia 3310-es volt, amit már a megjelenés előtt lemásoltak és árulni kezdtek a Távol-Keleten.

Emellett három androidos készüléket is megvillantottak, és azt ígérték, az év további részében még több, már prémium minőségű mobillal rukkolnak majd elő. Most úgy tűnik, ezekről szivárgott ki egy videó.

A megbízható információiról ismert Evan Blass, azaz @evleaks tett fel egy videót a Twitterre, ami a Nokia promóvideójának tűnik, és amiben négy készüléket láthatunk. A Nokia 3-at és a Nokia 5-öt ezek közül már láthattuk, a másik két mobilt azonban hivatalosan még sehol sem láthattuk.

Az egyik ezek közül pont úgy néz ki, mint a Nokia 6, csak a kamera került máshová rá – valószínűleg ez lehet a Nokia 7. A másik két kamerát is kapott, a GSMArena szerint ez lehet a Nokia 8. A készülékeket jól láthatóan jack-csatlakozóval szerelték fel, vagyis a finnek ezen a fronton egyelőre nem újítanak. Evan Blass szerint a videó egy olyan embertől származik, aki éveken át a Nokiánál dolgozott.

Ha értesülni szeretne a készülék hivatalos bejelentéséről is, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!