szerző:
hvg.hu

Apró módosítások sorával letisztultabbá és szerintünk kényelmesebben használhatóvá tette a Facebook a Messenger alkalmazást. Kicsit persze szokni kell.

Az elmúlt hónapokban jó néhány újdonságot kapott a Facebook Messenger, őszintén szólva azonban ezek többsége inkább idegesítő volt, mintsem hasznos. Habár a játékok beépítése például kifejezetten jó ötlet volt.  A Facebook most ismét hozzányúlt a Messengerhez

A ráncfelvarrásnak köszönhetően az alkalmazásban könnyebb átlátni a beszélgetéseket is. A fő oldalon három különböző fül jelenik majd meg: az Üzenetek, az Elérhető és a Csoportok nevű. Előbbinél a csevegéseinket láthatjuk, utóbbinál a kedvenc csoportos beszélgetéseinket találjuk meg, az Elérhető fül alatt pedig az összes online ismerős megjelenik.

©

Az alkalmazás kapott egy új, alsó sávot is, amiben a különböző kis ikonok (telefon, játék, stb.) mellett egy piros pöttyöt láthatunk majd, ha valaki keresett bennünket, vagy értesítést kaptunk, de még nem olvastuk/néztük meg azt. Mindezek persze nem éppen forradalmi újítások, de örülhetünk nekik, hiszen felhasználóbarátabb lett az app.

Ha máskor is tudni szeretne a Messenger újításairól, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!