szerző:
hvg.hu

Nem a Surface Pro 5 lesz a jövő heti Microsoft-esemény sztárja. Persze lesz egy frissített laptop, amelyről már képek is kiszivárogtak.

Azt már korábban is tudtuk, hogy jövő héten tart a Microsoft egy nagy rendezvényt Sanghajban. Redmondban határozottan tagadták, hogy a Surface Pro 5-öt mutatnák be, azonban – állítja Evan Blass, az ismert „tipszter” – mégis csak lesz ott egy Surface Pro.

©

A frissített, természetesen Windows 10-es modell úgy nézhet ki, mint a 2015-ben debütált Surface Pro 4, azonban a motorháztető alatt változások várhatók. Állítólag hetedik generációs Intel-processzor kerül majd bele, azonban a többi specifikációra még pár napot várnunk kell. Kiegészítő termékként négyféle színben lehet majd elérni hozzá érintőtollat és billentyűzetet.

©

Annak is megvan a magyarázata, miért marad le az 5-ös szám a Surface Pro után. Úgy tűnik, a Microsoft is az Apple-vonalat követi (MacBook Pro), és jobb Surface Prónak hívni, mint mondjuk Surface Pro 4S-nek.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!