szerző:
hvg.hu

Sokszor nem hisszük el, hogy egy-egy feladatot milyen gyorsan el tudunk végezni – ez az íráshoz készült oldal is ezt bizonyítja, hiszen határidőt kérhetünk tőle, amit könyörtelenül be is tartat velünk.

Ha munkája során írásos összefoglalókat és/vagy sok e-mailt kell megfogalmaznia, nem árt, ha ezt minél gyorsabban teszi. Ezek a munkák ugyanis rendre olyanok, amelyekről néha el sem hisszük, milyen gyorsan megvagyunk velük, ha kapunk egy kis motivációt. Ezt biztosítja a Write honlapja.

Erre a regisztráció nélküli oldalra kattintva rögtön 4 időlimit közül lehet választani: 1, 15, 30 és 60 perc. Amelyiket választjuk, annyi időnk van a megfogalmazásra. Indul a vissaszámlálás és írni kell, méghozzá folyamatosan, ugyanis tapasztalatunk szerint 5-6 másodperc tétlenség után eltűnik, amit addig írtunk.

©

Az idő lejártával automatikusan menti a szöveget a rendszer, a mentett írásokat a “saved” feliratra kattintva lehet elérni, viszont utólag nem szerkeszthetők, legfeljebb kimásolhatók.

Ha pedig esetleg idő előtt végez, akkor gyorsan jelölje ki a szöveget és másolja be oda, ahol szüksége van rá. Bárhogy is legyen, gyors munkára van ösztönözve.

©

Amennyiben pedig rendszeresen, időkorlát nélkül, de gyorsan szeretne felírni valamit, egy korábbi jól bevált ajánlatunkat próbálja ki.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.