szerző:
hvg.hu

Nyilvánvalóan valamilyen technikai trükk áll Kevin Parry videójának hátterében, de szabad szemmel nem nagyon fogható meg a “photoshopolás”.

Zavarba ejti az elmét az a tükrös videó, amit a stop-motion műfaját meglehetősen látványos formában űző Kevin Parry tett ki a minap Instagram-csatornájára. A rövidke felvételen egy erdei séta látható, mely során a vizuális trükkmester meglát egy fának döntött tükröt. Aztán fogja magát, és átmegy rajta.

A post shared by Kevin Parry (@kevinbparry) on

Ha már majdnem megfogta a bűvészt, akkor gyorsan mutatunk egy másik, nem kevésbé látványos trükköt is tőle.

A post shared by Kevin Parry (@kevinbparry) on

Ha máskor is tudni szeretne látni hasonló dolgokat, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!