szerző:
hvg.hu

A Nokia 3310 és a Quake mellett még egy nagy klasszikus feltámad, a tízmilliók által kedvelt, egy egész generáció játékélményét meghatározó Age of Empires.

Az Age of Empires: Definitive Edition grafikailag és hangban is modernebb lesz a nagy elődnél: a textúrák részletesebbek lesznek, a zene és a hanghatások pedig jobban szólnak majd. Aki ezt kevésnek érzi, annak jó hír, hogy Microsoft bejelentése szerint új pályák, Xbox Live-béli többjátékos mód és további, játékmenetbéli újdonságok is lesznek majd a játékban.

Az Age of Empires: Definitive Edition megjelenési időpontja még nem ismert, de a tervek szerint bétában még idén ki lehet majd próbálni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!