szerző:
hvg.hu

Ezen a linkrövidítő oldalon egy-egy szmájlit is kaphat az URL, amit szeretne elküldeni, ráadásul nagy választékból válogathat.

Ha valakinek el akar küldeni egy hosszabb linket, érdemes egy erre szakosodott oldalon lerövidíteni. Ilyen az Emojify is, ahol 73 szmájli bármelyike szerepelhet a linkben, és egyszerű a válogatás is. Az oldalon csak az üres mezőbe kell másolni a rövidíteni kívánt linket, majd a “Shorten” feliratra kattintani.

©

Ezután automatikusan megjelenik az első sorban egy szmájli nélküli rövidítés is, alatta pedig sorakozik az összes szmájlis link, vagyis mind a 73 verzió. A legszimpatikusabb mellett a “copy” feliratra kell kattintani, amivel vágólapra is másolja a linket, azt már csak be kell illeszteni oda, ahová szeretné.

©

Amennyiben több szmájlit szeretne egy rövidített linkben látni, akkor egy másik, hasonló szolgáltatást ajánlunk, kattintson ide érte.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!