szerző:
hvg.hu

Mókás alkalmazásra bukkantunk, amellyel híres filmjeleneteknél cserélhetjük ki a sztárok arcát a miénkre, majd meg is oszthatjuk a videót.

Többek között a “Vasember” és a “Reszkessetek betörők” híres jeleneteiből ad részleteket az iPhone-ra ingyen letölthető Starry alkalmazás, amely a sztárok arcát a miénkre cseréli. Ehhez csak az appon belül annak logójára kell kattintani, majd meg is jelennek a filmjelenetek.

Ha kiválasztottuk valamelyiket, a “Record” feliratra kell kattintani, illetve ügyelni, hogy a mobilt úgy tartsuk, mintha szelfit készítenénk. Ilyenkor ugyanis az app érzékeli az arcunkat, és beteszi a szereplő arcának helyére. Ehhez gyorsan látunk egy a véglegesnél gyengébb minőségű előnézetet, miközben készül a videó véglegesítése – tapasztalatunk szerint ez körülbelül egy percig tart.

©

Amint kész, megjelenik a végleges videó a saját arcunkkal a híres jelenetben. A “Save” feliratra kattintva elmenthetjük a vicces felvételt, majd megjelenik a facebookos, instagramos, twitteres és egyéb megosztási lehetőség is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!