szerző:
hvg.hu

Amit korábban több különböző G6-modellben lehetett elérni, azt most egy készülékbe hozta össze a gyártó: az LG bejelentette a G6+-t.

Kétszer akkora hely áll majd rendelkezésre az információk tárolásához az LG G6+-on, mint az elődjén, a korábbi 64 GB helyett ugyanis 128 GB lett a natív tárhely. A RAM mennyisége is nőtt, immár 6 GB-nyi lett. Nem ártott volna a processzort is lecserélni a Snapdragon 835-re, de úgy tűnik, az LG bízik abban az optimalizálsában, amelyet a Snapdragon 821-gyen végrehajtott.

Az LG G6+-ok mindegyikén ott a vezeték nélküli töltési lehetőség (ezt korábban csak az Egyesült Államokban lehetett elérni), a Qi gyorstöltési lehetőséget, illetve a telefon mellett a csomagban egy B&O gyártmányú prémium fejhallgató is helyet kap, amelyik 32 bites hifi quad DAC rendszerrel gondoskodik a minél jobb hangzásról (ez utóbbi az amerikai modellekben nem volt meg). Szóval a G6+ olyan lett, mint amilyennek a G6-nak kellett volna lennie. Amúgy a többi jellemző hasonló a G6-éhoz: 5,7”-es QHD+ kijelző, microSD slot, 13 MP-es dupla kamera a telefon hátoldalán, 5 MP-es szelfikészítő, USB-C csatlakozási lehetőség, 3300 mAh-s akkumulátor.

©

A G6+-nál új színárnyalatokat vezetett be a gyártó, a színváltoztatós aranyat, kéket, feketét, vagy ahogy az LG hívja őket Optical Astro Black, Optical Marine Blue, illetve Optical Terra Gold. Az új színváltozatokkal egy plusz filmréteg kerül a készülék hátoldalára, amelyik megtöri a fényt, különleges optikai hatást érve el. Az LG G6+ először természetesen gyártója szülőföldjén fog bemutatkozni, ezt hamarosan követheti majd a globális piacokon történő megjelenés.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!