szerző:
hvg.hu

Meg sem kell vásárolnunk fizikai valójában az idei év egyik játékőrületét, a Fidget Spinnert ahhoz, hogy mi is láthassuk a háromágú kütyü esetenként szemkápráztató forgását.

Az idei év egyik legkelendőbb játéka lehet a Fidget Spinner, azaz az ujjpörgettyű, a golyóscsapágyas, háromágú kütyü, ami egyvalamit tud, de azt, ha ügyesek vagyunk nagyon, pörögni. A játékot közelebbről is szemügyre vettük, tapasztalatainkról itt olvashatnak.

Az ujjpörgettyű akkora siker, hogy lassan már minden sarkon lehet ilyet vásárolni, de a neten is számos olyan weboldal van, amelyiken virtuálisan pörgethetjük az eszközt – itt mutattunk be néhány ilyen oldalt. Ezek után nem meglepő, hogy jócskán vannak a témába vágó okostelefonos appok is, ebből mutatunk be egyet ízelítőnek.

©

A nemes egyszerűséggel Fidget Spinner névre hallgató alkalmazásnak mind iOS-es, mind androidos változata elérhető. Túlzottan nagy kihívást ne várjunk, amúgy a fizikai játék sem erről híres. Az appnál a képernyő oldalra húzása adja meg a lendületet a pörgettyűnek. Hacsak nem vagyunk túlzottan lassúak, pontokat kapunk minden pörgetés után, ezeket később beválthatjuk újabb pörgettyűkre, vagy a már meglévő javítására.

Az app ingyenes, ennek fejében viszont időnként hirdetéseket kell elviselnünk. Némi ráfordítás fejében azonban ezektől is megszabadulhatunk.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!