szerző:
hvg.hu

Ugyan személyi sérülés nem történt, de azért nem jó hír, hogy egy újabb gyártó (nem a Samsung) androidos telefonja robbant fel nemrégiben.

A legújabb telefonrobbanásos eset Indiában történt, és ahogy az a kapcsolódó tweetből kiderül, egy Lenovo K4 Note robbant fel egy íróasztalon. A Lenovo példás gyorsasággal reagált a posztra, további információkat kérve, illetve azt, hogy közvetlenül is vegyék fel a kapcsolatot a telefon tulajdonosával.

©

A korábbi modell, a Lenovo K3 Note tulajdonosai, akik egyből hozzá is szóltak a tweethez, állítólag több fórumon is panaszkodtak a telefon túlmelegedéséről, és arról is hallani, hogy egy Marshmallow szoftverhiba állhat a háttérben, pontosabban az upgrade után jelentkezett a gond. Egyelőre nem tudni, milyen szoftververzió futott a most felrobbant telefonon, mint ahogy azt sem, hogy töltötték-e éppen a telefont. Mindenesetre a képekből az derül ki, hogy ugyanúgy az akkutól indult a robbanás, mint a Galaxy Note7 esetében.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!