szerző:
hvg.hu

Akkor is a Google Playen fog elindulni a zene, ha a sláger Spotify-linkjével találkozik – csak egy bővítmény kell hozzá.

A Google Play mellett a Spotify is népszerű zeneszolgáltatás, és utóbbi alkalmazás zenéinek linkjével gyakran találkozni a Facebookon, vagy bárhol máshol a neten. Ilyenkor jut az ember eszébe, milyen jó lenne meghallgatni az adott számot – az ilyen eseteknél jön jól, a Playify Chrome-bővítmény, ha ön a Google Play-t használja.

Telepítése után ugyanis kap egy remek trükköt: a Spotify-linkekre kattintva rögtön a Google Play-en találja magát, ahol a kereső automatikusan listázza az adott számra érkező találatokat, így máris kezdheti azt hallgatni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!