szerző:
hvg.hu

Kiválaszthatja, hogy mi érdekli a Twitterről, majd a tweeteket kedvenc RSS-olvasóján megkapja – ezt ajánlja ez a hasznos szolgáltatás.

A Twitter és az RSS-olvasó is remek eszköz arra, hogy gyorsan és sok érdekes információt át tudjon nézni. Na de mi lenne, ha ötvöznénk a kettőt? – ez juthatott eszébe a Free Twitter RSS Feed Generator fejlesztőinek, és meg is csinálták: ezen az oldalon kiválaszthatja, hogy mi érdekli a Twitterről, majd a bejegyzéseket kedvenc RSS-olvasóján megkapja.

Ehhez csak meg kell adni az oldal üres mezőjében egy twitteres keresés URL-jét, vagy egy hashtaget, vagy egy twitteres lista linkjét (ez csak nyílt lista lehet, privát listákkal nem működik). Ezután csak a „Generate” gombra kell kattintani, majd megadni egy nevet és egy emailcímet.

©

Ezután meg is jelenik két URL: a felsővel a tweetekről kérhet RSS feedet, az alsóval viszont azok tartalmáról is. Mindkettő mellett ott van a „Copy Tweet RSS” felirat, erre kattintva vágólapra teszi a linket, amit már csak be kell másolnia kedvenc RSS-olvasójába, majd feliratkozni a feedre.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!