szerző:
hvg.hu

Egy forrasztópáka pár milliméteres OLED-kijelzőjére varázsolták a világ egyik leghíresebb játékát – mutatjuk.

A TS100 forrasztópákára gyárilag azért került egy pár milliméteres OLED-kijelző, hogy mutassa az eszköz hőmérsékletét, de egy Joric becenevű programozó sokkal többet hozott ki belőle: játékká varázsolta.

Elérte, hogy a Tetris mini verzióját futtatni lehessen az eszközön, és nemcsak attól nehezebb a játék, hogy apró a kijelző: két gomb van rajta, így csak egy-egy irányba lehet forgatni és mozgatni a fentről érkező elemeket.

Mondanánk, hogy a mini Game Boy után ezen már nem is csodálkozunk, de nincs így, és ha nem lenne az alábbi videó, el se hinnénk.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!