szerző:
hvg.hu

Hasonló szolgáltatás került a Google Playre, mint amilyet a Spotify is kínál: a legfrissebb zenék közül személyre szabott válogatást hallgathat.

A Google Playen végre könnyűvé tették a legfrissebb, vélhetően nekünk is tetsző zenék felfedezését, ugyanis megjelent egy új funkció, a “New Release Radio”, amely a Spotify válogatásaira hasonlít.

©

Erre kattintva személyre szabott lejátszási listát lehet végighallgatni, amit – ízlésünk alapján összeválogatva – a legújabb, egész pontosan az elmúlt két hétben feltöltött számokból válogat ki a zeneszolgáltatás algoritmusa.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!