szerző:
hvg.hu

Adatvesztéshez is vezetett a Microsoft vadonatúj Surface Prójának bosszantó hibája. A gép tulajdonosai fellélegezhetnek: úton a javítás.

Közel három héttel ezelőtt számoltunk be mi is arról a problémáról, amelyik azokat a felhasználókat érintette, akik az iPad Pro kihívójáért, azaz a Surface Próért fizettek nem is keveset. Akkor a Microsoft hivatalosan még nem reagált a redditen és a Microsoft-fórumon sorjázó panaszokra.

Arról volt szó, hogy a gép a legváratlanabb pillanatokban hirtelen hibernálta magát, függetlenül attól, hogy épp Netflixezés, böngészés vagy valamelyik Microsoft-szoftver használata folyt. Érthető a felháborodás, hiszen sokaknál bosszantó adatvesztéshez vezetett ez a viselkedés.

©

Most úgy tűnik, hamarosan megoldódhat a gond, a Microsoft képviselője ugyanis jelezte, hogy a cég azonosította a hibát, most teszteli a javítást, és hamarosan kibocsátja a megoldást egy Windows-frissítéssel. Pontos időpontot még nem tudni, azonban a Microsoft a fórumán keresztül értesíti a felhasználókat, ha kész a javítás, és a Surface Pro Update History oldalát is ennek megfelelően frissíti.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!