szerző:
hvg.hu

Elsőre furcsának tűnhet, hogy Steven Spielberg elvállalja egy elsőkönyves sci-fi szerző, a műfaj iránt nem rajongó átlagemberek körében még csak ismertté sem vált művének filmes adaptációját.

De aki olvasta Ernest Cline magyarul is megjelent, Ready Player One című könyvét, és egy kicsit képben van azzal kapcsolatban, hogy milyen irányba (és milyen sebességgel) fejlődik ma a technológia, az alighanem érti, mi is foghatta meg a ma élő egyik legnagyobb rendezőt a történetben. A sztori ugyanis meglepően nagy hasonlóságot mutat napjaink fejleményeivel. Itt láthatja, hogy mennyire: És akkor most elmeséljük, milyen lesz 15 év múlva a Facebook.

A moziról kikerült első képet az Entertainment Weekly tette közzé. (Ide kattintva ránagyítva is megnézheti.) És ugyan felfedezni vélünk néhány jelentős eltérést a könyvhöz képest a főszereplő Wade Watts aka Parzival megjelenésében, de a kép hangulata mégis ígéretesnek tűnik.

©

Ha tudni szeretne a fejleményekről is, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!