szerző:
hvg.hu

Az androidosok már korábban is próbálgathatták, most iOS-re is megérkezett egy olyan új funkció, amely könnyebbé teszi a böngészést, ha több eszközt is használunk.

A Microsoft egy remek új funkciót fog kiadni az őszi nagy frissítéssel, a többeszközös böngészést. Ha elkezdjük a böngészést a telefonunkon, akkor ott folytathatjuk majd a számítógépünkön, ahol abbahagytuk.

Ezt a „Continue on PC” funkciót korábban csak az androidosok (tesztelők) érhették el, az iOS-es csak egy ígéretet kaptak: hamarosan. Nos, ez a hamarosan tényleg hamar megérkezett, és immár iPhone-okra és iPadekre is letölthető a kapcsolódó app, igaz, nem mindenkinek. Ahhoz, hogy használjuk, részt kell vennünk a Windows Insider programban, és a Build 16251-et kell futtatnunk a gépünkön. Innentől viszont már használhatjuk is az appot, ha letöltöttük mobileszközünkre.

©

Ha elkezdtük a böngészést mobilunkon, majd a PC-nken folytatnánk ugyanazzal az oldallal, akkor nyomjuk meg az appon belül a Share gombot, majd válasszuk a Send to PC opciót. Ezután dönthetünk arról, hogy folytatjuk-e azonnal a böngészést, vagy mentjük valamikor későbbre.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!