szerző:
hvg.hu

Az androidosok már korábban is próbálgathatták, most iOS-re is megérkezett egy olyan új funkció, amely könnyebbé teszi a böngészést, ha több eszközt is használunk.

A Microsoft egy remek új funkciót fog kiadni az őszi nagy frissítéssel, a többeszközös böngészést. Ha elkezdjük a böngészést a telefonunkon, akkor ott folytathatjuk majd a számítógépünkön, ahol abbahagytuk.

Ezt a „Continue on PC” funkciót korábban csak az androidosok (tesztelők) érhették el, az iOS-es csak egy ígéretet kaptak: hamarosan. Nos, ez a hamarosan tényleg hamar megérkezett, és immár iPhone-okra és iPadekre is letölthető a kapcsolódó app, igaz, nem mindenkinek. Ahhoz, hogy használjuk, részt kell vennünk a Windows Insider programban, és a Build 16251-et kell futtatnunk a gépünkön. Innentől viszont már használhatjuk is az appot, ha letöltöttük mobileszközünkre.

©

Ha elkezdtük a böngészést mobilunkon, majd a PC-nken folytatnánk ugyanazzal az oldallal, akkor nyomjuk meg az appon belül a Share gombot, majd válasszuk a Send to PC opciót. Ezután dönthetünk arról, hogy folytatjuk-e azonnal a böngészést, vagy mentjük valamikor későbbre.