szerző:
hvg.hu

Kiváló oldalt készítettek a nemzetközi rapzenéknek, már indul is a legjobb számok felfedezése.

Egyszerű és zseniális megoldás a Foreignrap oldal azoknak, akik szeretik a rapzenét, és szívesen felfedeznék a stílus legjobb nemzetközi számait. Csak az oldalra kell kattintani, és már indul is egy random szám a rendszeresen frissített válogatásból – nem csak a zene, hanem a videóklip is. A bal alsó sarokban megállítható a zene, a „next” feliratra kattintva pedig jön a következő meglepetés.

©

A bal felső sarokban azt is lehet kérni, hogy egy adott ország rapzenéit játssza le az oldal. Ha valamelyik szám tetszik, akkor a jobb alsó sarokban látható az összes fontos elérhetősége (YouTube, Spotify, Apple Music, Tidal), a „share” opcióra kattintva pedig a Facebookon és a Twitteren is megosztható a zene.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!