szerző:
hvg.hu

Új funkciókkal turbózta fel a Microsoft az egyik legnépszerűbb iOS-es appját. Az újdonságok folyamatosan érkeznek bele.

Az iOS-es OneDrive lehetővé teszi, hogy könnyen dolgozhasson személyes és munkájához tartozó fájljaival, akár útközben is – így harangozza be a Microsoft immár teljesen újraírt appját, amelyik a 9.1-es verziószámot kapta. Nemcsak hibajavítások történtek, hanem új funkciókkal, fejlesztésekkel gazdagodott az alkalmazás. Az új funkciók folyamatosan válnak majd elérhetővé.

Lehetővé válik pdf-be mentve szkennelni annyi oldalt, ahányat csak akarunk, s ezekből kivághatunk, forgathatjuk őket, törölhetünk belőlük, szóval feledjük el a régi szkenner appokat (javasolja a Microsoft).

©

Felhasználói visszajelzésekre alapozva került az appba az offline mappaelérés lehetősége, azaz internet nélkül is elérhetők a OneDrive-ban és a SharePointban lévő mappák. A jövőben már olyan linkek megadása is lehetővé válik, amelyekkel ideiglenes hozzáférést tudunk megadni a fájljainkhoz, az időtartamot mi határozhatjuk meg. A frissített app a munkánkhoz kapcsolódó, partnereinknél lévő érdekes tartalmak, dokumentumok felfedezését is segíti.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.