szerző:
hvg.hu

Új funkciókkal turbózta fel a Microsoft az egyik legnépszerűbb iOS-es appját. Az újdonságok folyamatosan érkeznek bele.

Az iOS-es OneDrive lehetővé teszi, hogy könnyen dolgozhasson személyes és munkájához tartozó fájljaival, akár útközben is – így harangozza be a Microsoft immár teljesen újraírt appját, amelyik a 9.1-es verziószámot kapta. Nemcsak hibajavítások történtek, hanem új funkciókkal, fejlesztésekkel gazdagodott az alkalmazás. Az új funkciók folyamatosan válnak majd elérhetővé.

Lehetővé válik pdf-be mentve szkennelni annyi oldalt, ahányat csak akarunk, s ezekből kivághatunk, forgathatjuk őket, törölhetünk belőlük, szóval feledjük el a régi szkenner appokat (javasolja a Microsoft).

©

Felhasználói visszajelzésekre alapozva került az appba az offline mappaelérés lehetősége, azaz internet nélkül is elérhetők a OneDrive-ban és a SharePointban lévő mappák. A jövőben már olyan linkek megadása is lehetővé válik, amelyekkel ideiglenes hozzáférést tudunk megadni a fájljainkhoz, az időtartamot mi határozhatjuk meg. A frissített app a munkánkhoz kapcsolódó, partnereinknél lévő érdekes tartalmak, dokumentumok felfedezését is segíti.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!