szerző:
hvg.hu

Úgy hírlik, hogy a nevének megfelelő számú színváltozatban jelenik majd meg a Samsung új csúcstelefonja, a Galaxy Note 8.

Az AndroidHeadlines úgy tudja, hogy akár nyolcféle színváltozatban is megjelenhet a Galaxy Note 8, hogy mindenki találhasson az ízlésének megfelelő megjelenést. A színek megnevezése mellé több esetben jelző is társul, ez különösen fontos lehet a kék színnél, amelyből akár háromféle változat is lehet.

Lesz tehát éjfél fekete, orchidea szürke, sarkvidéki ezüst, arany, korall kék, sötétkék, mély tengerkék és rózsaszín (pink). A S Peneknek ugyanolyan lesz a színük, mint a hozzájuk tartozó eszközöknek. Valószínűnek tűnik, hogy a nyolcféle színváltozat nem egyszerre jelenik meg, egymás után fogja őket piacra dobni a Samsung.

©

Jelenleg úgy tudni, hogy a Galaxy Note 8-nak 6,3”-es, 18,5:9 képarányú, QHD+ Super AMOLED kijelzője lesz. A munkavégzésről nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 835 processzor gondoskodik majd (vagy régiótól függően Exynos 8895), 6 GB-nyi RAM mellett. 3300 mAh-s akkut kap az eszköz, amelyen dupla kamera lesz, és alatta helyezik el az ujjlenyomat-olvasót. Dél-Koreában (ahol már szeptember közepétől árulni fogják) még ingyentokot is csomagolnak mellé.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!