szerző:
hvg.hu

Megújította vezetékes internet-portfólióját és új, nagyobb sávszélességű internetes csomagokat vezetett be a Telekom.

Eddig 10, 20, 30, 50, 120 és 1000 Mbit/s letöltési sebességű otthoni internetet kérhettek a Telekom ügyfelei, most viszont a középső csomagokra rágyorsított a szolgáltató. Az új portfólióban ötféle internet áll az ügyfelek rendelkezésére: 30, 50, 100, 250 és 1000 Mbit/s-os.

Az új díjcsomagok a péntektől már választhatók, azok a régi portfólióban lévő előfizetők pedig, akiknek még nem járt le a hűségidejük, újabb hűség vállalásával szintén válthatnak az új, gyorsabb csomagokra.

Az új otthoni netcsomagokkal együtt megújultak a Magenta 1 kedvezménycsomagok is, amelyek az otthoni és mobilinternetet egyben kínálják.

Az új otthoni internet-portfólió kiegészítő elemeként egyre több ügyfél számára nyílik lehetőség nagyobb sebességű internet használatára a gyorsító opció választásával is. Ezen megoldás mögött egy olyan megoldás áll, amikor egy speciális eszköz segítségével a mobilinternet és a vezetékes internet sebessége összeadódik, és ennek köszönhetően gyorsabban és jobb minőségben lehet netezni.

Ha máskor is tudni szeretne az új díjcsomagokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.