szerző:
hvg.hu

Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit.

Kiváló és vicces önéletrajzot készített egy magyar programozó, hogy állást találjon magának

A hagyományos önéletrajz–motivációs levél kombináció már lejárt lemez, valahogy ki kell tűnni a tömegből – véli nagyon sok munkakereső. Budavölgyi Bálint is így gondolta, és a kitűnés sikerült is.

Ezt meg hogyan sikerült? Két Boeing bizarr módon akadt össze a reptéren

Nem dicsérhették meg ezért a pilótákat.

HBO-hackerek: vagy kapnak 6 millió dollárt, vagy mindent kitálalnak a Trónok harcáról

Egyre több részlet derül ki a HBO-t ért hackertámadásról. A cég vezetői videóüzenetet kaptak, amelyben 6 millió dollárt követelnek, különben rengeteg adatot megosztanak a Trónok harca hetedik évadáról. Például a színészek privát telefonszámait is közzéteszik.

iPhone 8: ezek az eddigi legszebb és legvalósághűbb koncepcióképek

Martin Hajek neve garancia a csodálatos és a valósághoz közel álló koncepcióképekre. Bizonyosan így van ez az iPhone 8 megálmodásával is.

Ettől felszívja magát a gépe: ezt tudja az Intel 18 magos processzora

Az Intel válaszolt az AMD "kihívására", és annyi magot gyömöszölt a következő csúcsprocesszorába, hogy az már gombócból is sok. Most kiderült, mit is tud majd a borsos áron mért technológia.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!