szerző:
hvg.hu

Kívülről minden irigylésre méltó, belül azonban már vannak problémák. Lehet, hogy nem is olyan különleges a munkatársak helyzete az Apple Parkban?

Hűséges olvasóink havi rendszerességgel láthatnak (drón)videókat a látványosan változó új Apple-főhadiszállásról, az Apple Parkról (e cikkünk alatt is megnézhetik az egyik legfrissebbet). Ugyan még nincsen teljesen kész, azonban már vannak, akik ott dolgozhatnak.

Mielőtt azonban irigyelni kezdenénk őket, érdemes végigolvasni az Appleblog írását, ebből ugyanis kiderül, belülről nem minden olyan vonzó, mint kívülről. A tervezők ugyanis az „open office” koncepciót követték, azaz óriási egybenyitott térben dolgoznak az alkalmazottak. Sokakat zavar a szokásosnál (elkülönített irodák) nagyobb zaj és nyüzsgés. Már most is parázs a hangulat jó néhány részlegnél (voltak, akiket emiatt külön épületbe költöztettek), és hol van még a teljes munkatársi gárda átköltöztetése!

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!