szerző:
hvg.hu

A Tinder már csinált egy titkos oldalt, ahol csak a gazdagok és szépek ismerkedhetnek egymással, ez az alkalmazás viszont szinte minden kicsit is ismert embernek lehetőséget ad.

Az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető Loveflutter eddig nem sok vizet zavart a társkeresők piacán, hiszen teljesen ugyanolyan, mint a Tinder. A koppintás nem elég, most viszont jött egy ötlet a fejlesztőktől, ami felkaphatja az appot: a BLUE aloldalon az ismert embereknek adnak egy exkluzív helyet az ismerkedéshez.

Ilyet csinált már a Tinder is, de az túl exkluzív szolgáltatás lett, hiszen csak a leggazdagabb és legszebb felhasználók tudnak élni vele. A Loveflutter ötlete több embernek ad lehetőséget: mindenkinek, aki igazolt Twitter-fiókkal rendelkezik.

©

A közösségi oldalon – ahogy a Facebookon is – egy kék pipa jelzi azokat a felhasználókat, akik már egy kicsit is ismertek és igazoltan az kezeli a profilt, akit mutat – erre a sok rajongói profil miatt van szükség.

A fejlesztők még ennek részleteit is koppintották, hiszen ugyanolyan csúszkával lehet itt is váltani a mindenki más által használt társkereső és az exkluzív klub között, mint a Tinder Selecten.

Hogy mennyire exkluzív ez a klub, arra csak saccolni lehet, hiszen a Twitter nem adott ki adatot arról, mennyi felhasználójának van visszaigazolt fiókja. 2015-ben egy felmérés szerint több mint 150 ezer ilyen profil lehetett, főként celebekkel, színészekkel, énekesekkel, sportolókkal és médiaszemélyiségekkel.

A megfelelő számú felhasználót egyébként biztosítják a fejlesztők, hiszen csak azokban a városokban él a szolgáltatás, ahol legalább 1000 ismert twitterező van.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!