szerző:
hvg.hu

Megjelent egy új Jurassic Park videójáték előzetese, amiből egyértelműnek tűnik: a dinoszauroszok felügyeletétől kezdve a turisták kiszolgálásáig mindent mi irányíthatunk majd.

A Jurassic World: Bukott királyság című film 2018 nyarán érkezik a mozikba, de egy év múlva lesz más is a széria rajongóinak, amit sokan talán jobban várnak, mint az új részt: ekkor jelenik meg a Jurassic World Evolution videójáték.

A jövőre Xbox-ra, PlayStation 4-re és PC-re is megjelenő játékról nem sokat tudni, de az első előzeteséből egyértelműen arra lehet következtetni, hogy ez egy tyconn játék lesz, amelyben az egész Jurassic Parkot – pontosabban Isla Nublart és a körülötte lévő szigetek életét – mi irányíthatjuk majd, kezdve a dinoszauroszok felügyeletétől egészen a turisták kiszolgálásáig.

Unalmas dolognak tűnhet, de lesz itt izgalom bőven, ugyanis nem csak az üzletet kell vinni: ahogy a filmekben, itt is élet-halál harcot kell néha vívni a dinoszauroszokkal – legalábbis az alábbi videó alapján erre lehet számítani.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!