szerző:
hvg.hu

Megjelent egy új Jurassic Park videójáték előzetese, amiből egyértelműnek tűnik: a dinoszauroszok felügyeletétől kezdve a turisták kiszolgálásáig mindent mi irányíthatunk majd.

A Jurassic World: Bukott királyság című film 2018 nyarán érkezik a mozikba, de egy év múlva lesz más is a széria rajongóinak, amit sokan talán jobban várnak, mint az új részt: ekkor jelenik meg a Jurassic World Evolution videójáték.

A jövőre Xbox-ra, PlayStation 4-re és PC-re is megjelenő játékról nem sokat tudni, de az első előzeteséből egyértelműen arra lehet következtetni, hogy ez egy tyconn játék lesz, amelyben az egész Jurassic Parkot – pontosabban Isla Nublart és a körülötte lévő szigetek életét – mi irányíthatjuk majd, kezdve a dinoszauroszok felügyeletétől egészen a turisták kiszolgálásáig.

Unalmas dolognak tűnhet, de lesz itt izgalom bőven, ugyanis nem csak az üzletet kell vinni: ahogy a filmekben, itt is élet-halál harcot kell néha vívni a dinoszauroszokkal – legalábbis az alábbi videó alapján erre lehet számítani.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.