szerző:
hvg.hu

Húsz évvel ezelőtt jelent meg a nagysikerű játéksorozat, a Tomb Raider második része. Ebből az alkalomból most egy maréknyi rajongó úgy gondolta, elkélszíti a játék remake-jét.

Megjelenése után azonnal óriási sikert aratott az 1996-ban bemutatott Tomb Raider, így nem is volt kérdés, hogy érkezni fog a folytatás is. A Core Design fejlesztői alig nyolc hónap alatt rakták össze a következő részt, ami idén már 20 éve, hogy megjelent. A Tomb Raider II jubileuma alkalmából most egy rajongói csapat készített el a játék remake-jét.

Az újragondolt Lara Croft-történethez már készült is egy demo pálya, amit erről a linkről bárki letölthet. Az akció, amibe mi is becsatlakozhatunk, a kínai nagy falnál játszódik. A játékról már a YouTube-on is találni videót.

A fejlesztést egyébként az Unreal Engine 4-el dolgozó kis csapat végezte el.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!