szerző:
hvg.hu

Elég egy pillantást vetni a Google Trends összehasonlító grafikonjaira, hogy lássuk a világ érdeklődését a két nagy rivális gyártó csúcstelefonjai iránt.

Ha a Google Trends oldalon az Összehasonlítás alatt nézzük meg az iPhone 8-at (ami persze a jubileumi iPhone, csak épp a napokban derült ki az „igazi” neve) és a Galaxy Note8-at, érdekes trendvonalat látunk.

Az új iPhone iránti érdeklődés, ami a keresések számában nyilvánul meg, mindig nagyobb volt a Galaxy Note8-at érintő kíváncsiságnál, még annak bejelentése napján is. A Note8 iránti érdeklődés az említett napon érte el a csúcsot, és utána lassú visszaesés következett. Mostanában, mondhatni, stagnál a kíváncsiság, bár nagyobb, mint amilyen az eszköz megjelenése előtti időszakban volt.

©

A jubileumi iPhone-ra viszont egyre többen keresnek, a grafikon egyértelmű emelkedést mutat, és várhatóan ez a következő időszakban is így marad.

Az Apple-rendezvényre, amelyen végre megismerheti a világ az új iPhone-okat, itteni idő szerint 7 órakor kerül sor, és többek között így kísérheti figyelemmel Tim Cook bejelentéseit.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!