szerző:
hvg.hu

A korábban emlegetett három színnel szemben akár négyfélében is megjelenhet a jubileumi iPhone, feltéve, hogy megbízható az alábbi videó.

Még egy kis türelemre szükség van, de már tényleg csak néhány órát kell várnunk az új iPhone-ok bejelentésére.

A napokban már kiderült, hogyan fogják hívni a jubileumi iPhone-t (hát nem iPhone 8-nak, ahogyan sokáig hittük), most pedig egy olyan videó került fel a YouTube-ra, amelyből az derül ki, hogy az eddigi értesülésekkel ellentétben nem három, hanem négyféle színben adják ki a tízéves évfordulóra szánt iPhone-t. Eddig úgy tudtuk, hogy feketébe, fehérbe és aranyba öltözhet, a videón viszont egy piros színű változat is látszik.

A piros szín egyébként nem idegen az Apple-től, hiszen az iPhone 7-ek is megjelentek ilyen színben. Ez a videó persze nem hivatalos, szóval nem vennénk mérget rá, legalábbis ma estig.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!