szerző:
hvg.hu

A tegnap bejelentett jubileumi iPhone egy érdekes új funkciót kapott, a valós időben animált emojik lehetőségét.

Az iPhone X, azaz a jubileumi iPhone arcfelismerője alapfunkcióján, azaz a telefon zárolásának feloldásán kívül egy mókásabb funkció megvalósításában is segít. Az Animojinak nevezett újdonság animált emojikra épül, és a felhasználó arckifejezését viszi át a különféle jópofa 3D-s fejekre.

©

Az iPhone X TrueDepth kamerája az A11 Bionic chip segítségével félszáz arcizommozgást képes rögzíteni és elemezni, majd ezeket animálja a különféle emojikon, például kutyafejen, roboton, rókafejen, sőt még a kaki emojin is. Természetesen azt a felhasználó választja ki, hogy melyik jelenjen meg az arca helyett, majd a saját hangján és a valós időben animált 3D-s emojival küldhet üzenetet. Az Animoji előretelepített iMessage appként érhető el.

Az iPhone X bemutatásáról itt olvashatják részletes összefoglalónkat, a telefon magyar áráról itt tájékozódhatnak, az első televíziós reklámját pedig itt érhetik el.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!