szerző:
hvg.hu

Új okosóra és persze új iPhone-ok – volt mit bejelentenie tegnap az Apple-nek. Íme, a legizgalmasabb termékek rövid kedvcsináló videói.

Tegnap este felavatták az Apple Park Steve Jobsról elnevezett színháztermét: itt került sor az Apple nagy őszi termékbejelentésére. Mi is bemutattuk az újdonságokat, amelyekről természetesen rövid kedvcsináló videókat is készített az Apple, amelyek pár órája kerültek fel a YouTube-ra. Ezeket azoknak ajánljuk, akik nem szeretnek annyira olvasni, és inkább a szemüknek hinnének.

Apple Watch Series 3

iPhone 8 és iPhone 8 Plus

iPhone X

A jubileumi iPhone hivatalos televíziós reklámját korábban már megmutattuk, itt találhatja. Ha szeretné tudni, hogyan kell kiejteni pontosan ennek a telefonnak a nevét, kattintson ide, az új iPhone-ok magyar árairól pedig itt tájékozódhat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!