szerző:
hvg.hu

Nem meglepő, hogy épp a rekordok hazájában, Dubajban állított fel a Samsung is egy Guinness-rekordot, miközben azért a Galaxy Note8-at is bemutatta.

Dubaj látványosságoktól hemzsegő belvárosában, a Burj Parkban mutatta be a Samsung legújabb csúcs-phabletjét, a Galaxy Note8-at, és mindjárt egy Guinness-rekordot is felállított: a világ legnagyobb LED-struktúráját alakította ugyanis ki a telefonhoz kapcsolódó „Do bigger things” (csinálj nagyobb dolgokat) üzenet köré.

©

„Megtiszteltetés számunkra, hogy a Galaxy Note8 inspirálta interaktív LED-struktúra ilyen elismerést kapott – mondta el az elismerés átvételekor a Samsung Gulf Electronics IT- és mobilrészlegének vezetője, hozzátéve, hogy éppen ez az installáció tette lehetővé számukra, hogy új és izgalmas módon jutassák el a felhasználóknak a lassan már szállóigévé váló üzenetet.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!