szerző:
hvg.hu

Az origami, a színezős játékok és a puzzle érdekes egyvelege ez a hajtogatós játék, amit mindenkinek ajánlunk.

A nagy sikerű KAMI játék folytatásaként érkezett az Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető KAMI 2. Az egyik legnépszerűbb puzzle-játékról van szó, amely több szórakozás egyvelege lett, hiszen az origami és a japán kultúra mellett a színezés keverékeként lehet leírni.

A cél egyszerű benne: a bal alsó sarokban látható, hogy hány lépésből kell az adott pályát egyetlen színűre hajtogatni. Ehhez a jobb alsó sarokban látható színeket lehet felhasználni: amelyiket megérinti, majd kiválaszt egy egybefüggő területet, arra a színre hajtogatja magát.

Nincs megadva, hogy melyik szín a végleges, és mivel egyre bonyolultabbak az alakzatok, egyre nehezebb is kitalálni, hogy milyen színeket és milyen sorrendben kell kiválasztani, hogy elérjük a célt.

©

Néha felajánlja az app, hogy segít a következő lépésben, de rendszeresen ilyen segítséget csak fizetés ellenében lehet kérni, amit nem is ajánlunk, hiszen tippek nélkül nagyobb kihívást jelent a játék.

Mindeközben kellemes japán zene szól, a család bármely tagjának bátran ajánljuk a több mint 100 pályát kínáló játékot.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!