szerző:
hvg.hu

Az origami, a színezős játékok és a puzzle érdekes egyvelege ez a hajtogatós játék, amit mindenkinek ajánlunk.

A nagy sikerű KAMI játék folytatásaként érkezett az Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető KAMI 2. Az egyik legnépszerűbb puzzle-játékról van szó, amely több szórakozás egyvelege lett, hiszen az origami és a japán kultúra mellett a színezés keverékeként lehet leírni.

A cél egyszerű benne: a bal alsó sarokban látható, hogy hány lépésből kell az adott pályát egyetlen színűre hajtogatni. Ehhez a jobb alsó sarokban látható színeket lehet felhasználni: amelyiket megérinti, majd kiválaszt egy egybefüggő területet, arra a színre hajtogatja magát.

Nincs megadva, hogy melyik szín a végleges, és mivel egyre bonyolultabbak az alakzatok, egyre nehezebb is kitalálni, hogy milyen színeket és milyen sorrendben kell kiválasztani, hogy elérjük a célt.

©

Néha felajánlja az app, hogy segít a következő lépésben, de rendszeresen ilyen segítséget csak fizetés ellenében lehet kérni, amit nem is ajánlunk, hiszen tippek nélkül nagyobb kihívást jelent a játék.

Mindeközben kellemes japán zene szól, a család bármely tagjának bátran ajánljuk a több mint 100 pályát kínáló játékot.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!