szerző:
hvg.hu

Fiatal olvasóinknak ajánljuk ezt a képszerkesztő alkalmazást, amellyel akárhogyan is szerkeszti a szelfiket, biztosan látványos lesz a végeredmény.

A szelfi önmagában nem érdekes, ha nincs rajta egy jó filter – sokan gondolják így, de vannak alkalmazások, amelyek a filtereknél is érdekesebb szerkesztési lehetőséget kínálnak. Ilyen például az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölhető Fabby alkalmazás.

Nem csak látványos az app, de már alapbeállításként izgalmas is, hiszen a “Szerencsés vagyok” opcióval sorsolja, hogy milyen rajzok és animációk jelenjenek meg a kép hátterében és előterében – utóbbi miatt érdemes úgy készíteni a szelfit, hogy az arca pont középen legyen. Ilyenkor minden érintésre új kombinációt sorsol az app, de persze tudatosan is lehet alakítani a fotót.

©

A “Szépség” opcióval lányos rajzokkal lehet feldobni a szelfit, de a “Témák” minden nemnek ad érdekes animációkat. Csak egy érintés, és már lehet is látni a végeredményt az adott extra filterrel, ha pedig tetszik a végeredmény, a jobb oldali ikonnal le is lehet tölteni a szerkesztett képet, a bal oldali ikonnal pedig megosztható a népszerű alkalmazásokon (Facebook, Instagram, Messenger, Snapchat, stb.).

A “Tetszőleges lehetőség is érdekes, hiszen az app automatikusan kiemeli a szelfi lényegét, vagyis az arcunkat, alul pedig a “Háttér választása” lehetőséggel bármelyik más saját fotónkat illeszthetjük a szelfi hátterének.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!