szerző:
hvg.hu

Fiatal olvasóinknak ajánljuk ezt a képszerkesztő alkalmazást, amellyel akárhogyan is szerkeszti a szelfiket, biztosan látványos lesz a végeredmény.

A szelfi önmagában nem érdekes, ha nincs rajta egy jó filter – sokan gondolják így, de vannak alkalmazások, amelyek a filtereknél is érdekesebb szerkesztési lehetőséget kínálnak. Ilyen például az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölhető Fabby alkalmazás.

Nem csak látványos az app, de már alapbeállításként izgalmas is, hiszen a “Szerencsés vagyok” opcióval sorsolja, hogy milyen rajzok és animációk jelenjenek meg a kép hátterében és előterében – utóbbi miatt érdemes úgy készíteni a szelfit, hogy az arca pont középen legyen. Ilyenkor minden érintésre új kombinációt sorsol az app, de persze tudatosan is lehet alakítani a fotót.

©

A “Szépség” opcióval lányos rajzokkal lehet feldobni a szelfit, de a “Témák” minden nemnek ad érdekes animációkat. Csak egy érintés, és már lehet is látni a végeredményt az adott extra filterrel, ha pedig tetszik a végeredmény, a jobb oldali ikonnal le is lehet tölteni a szerkesztett képet, a bal oldali ikonnal pedig megosztható a népszerű alkalmazásokon (Facebook, Instagram, Messenger, Snapchat, stb.).

A “Tetszőleges lehetőség is érdekes, hiszen az app automatikusan kiemeli a szelfi lényegét, vagyis az arcunkat, alul pedig a “Háttér választása” lehetőséggel bármelyik más saját fotónkat illeszthetjük a szelfi hátterének.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.