szerző:
Papós Tamás

Mire ez a kislány felnőtt lesz, az iPhone X-et már technológiai múzeumokban mutogatják, de egy aranyos jelenettel megmutatja, hogy miért is van itt az ideje a gombok száműzésének.

Cikkünk írásakor a YouTube-on több mint 1,1 millió megtekintésnél jár az a videó, amely egy kislány aranyos jelenetét mutatja be, amint egy régi Game Boy-jal próbál játszani. Pedig a videó csak vasárnap jelent meg.

Ezt a kislányt nagyon sokan megmosolyogják, hiszen számára már teljesen természetes, hogy egy kijelzővel rendelkező eszközön minden érintésre működik. Vagyis úgy kellene működnie, hiszen a Game Boy esetében ez lehetetlen, de a kislány makacsul ragaszkodik hozzá, hogy a képernyőn irányítsa a játékot. Meg tudjuk érteni.

Nem véletlen, hogy anno már Steve Jobs is úgy akarta megjelentetni az iPhone-t, hogy nincs rajta gomb, de ez végül most jött össze, a jubileumi iPhone X révén.

Rendszeresen népszerűek a YouTube-on azok a videók, amelyek bemutatják, hogyan viszonyulnak a gyerekek a technológiához. Egy másik kislány például azt hitte, hogy egy robottal találkozik – tévedett ugyan, de videója árulkodó a jövőről.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.